Thursday, December 2, 2010

superpower yang aku crave!


Aku rase kalau aku bole mintak satu power and dapat time time tu jugak without any syarat,agreement kejadah ape sume tu,aku nak mintak ade power bole solve sume masalah kawan kawan aku.Bole tak macam tu??Demm la weh.padahal baru post semalam yang yo yo o je nak jage hati seniri dulu la sampai nak tacing lebih lebih,tengok2 hari ni post mintak power bole solve masalah kawan kawan.Tapayah pertikai la dowh,aku pon da naik pelik bin hairan dengan kelakuan diri seniri.Maybe,sebab aku da terbiase put perasaan dorang before myself so it become a habit.Hard to change.Okay,im trying.SLOWLYYYY.
Kenape aku nak power tu?sebab bile kawan kawan aku susah hati,aku tend untuk rase sedih bagi pihak dorang macam masalah tu ade kaitan dengan aku sedangkan takde.Kalau dorang start rase susah hati,dengan aku aku rase cam down.Eh pelik la aku ni ==’.fine,aku sedar diri.Tapi sumpah aku tak mintak nak dilahirkan dengan keadaan hati aku ni lagi berat dekat perasaan orang laen.Aku memang tanak,bende ni seksa tau tak?sebab bukan semua orang bole jage hati kau macam kau jage hati orang laen.So faham faham sendiri la perasaan aku macam mane.Kadang kadang rase gembira macam cloud 9.kadang kadang rase macam hati tu kene gilis lori sampai hancur.Try duduk tempat aku,mau kau nightmare seminggu.
Aku rase hopeless bile aku just bole dengar je sume masalah dorang,sume tangisan dorang and macam mane dorang susah hati tapi tu je yang yang aku mampu buat.DENGAR.hati aku memberontak nak tolong diorang,sebab aku tak suke tengok sad face or rase sedih dalam mate dorang,and yet aky tak bole buat ape ape.ERRRGH.sakit dowh.So aku nak mintak satu je super power.aku bole solve masalah kawan kawan aku.And maybe,bile aku bole selesai masalah dorang,rase beban kat dalam hati aku ni bole kurang.who knows kan?aha :D
Okay la,nak stop day dream.macam la aku hebat sangat sampai bole dapat power macam tu.Kalu power tu senang dapat macam minum kopi then keluar jin yang sudi grant kan kau punye wish nak jugak aku.Ni,harammm.Aku takut jin afrit yang keluar.arrr,mau mencanak aku lari mintak pertolongan kan?tu tak keluar lagi segala macam jin.Eh jap,aku rase da merepek jauh sangat da ni,tetibe nak becerita pasal salasilah jin an.demm,sah mental aku da datang balik.chow.
Nah,cube try bayang.
 errr,tapayah bayang la weh.cancel =='

TERIMA KASIH DAUN KELADI,DAH BACE KOMEN LAH ENTRY

1 comment:

rainbowskittle said...

super power? saya nak jadi jumper !
penatnye kalau super power nak selesaikan masalah kawan2