Tuesday, December 21, 2010

I feel So blueee *winks*

ahhhh,yang masuk belog aku dan dan lepas bace tajuk memang gataii tak tau nak habaq lagu mana dah.lagu hindustan pon kalah.amboi cheq,kami baru post tajuk ala ala sensual gitu da tetarik.haha.aku just nak post ni je.
Top:seed
skirt and jeans:cotton on
shoe:Brands outlet store

Konon konon nak baget tangkap gamba pakai dslr la nih =='

Semenjak,due menjak,tige menjak ni aku makin tertarik dengan warne biru.Macam cantik je kat kulit aku.hahaha.jap,statament cantik tu sumpah macam perasan tahap petala kelapan.Tak tak.Ni bukan segmen sile berperasan cantik.aku just rase warne biru macam sesuai dengan aku.And that shoe,comel kan?aku beli sekali dengan yang warne hijau hari tu just for 60 bucks.*wriggle eyebrows*.mesti korang da tertarik kan kan kan? :P
TERIMA KASIH DAUN KELADI,DAH BACE KOMEN LAH ENTRY

4 comments:

rainbowskittle said...

wwoooh cooomel gilaaa !

msmoonlightdim said...

ahahah thanks :) u pon comel jugak ^^

syue said...

skirt cotton on semua lawa lawa kan :)

msmoonlightdim said...

haah :)