Monday, December 20, 2010

saye sangat awesomely baik :D



Yo wassup wassup (sambil buat nada mila)
So nothing much is been going on in my life lately.Just doin and repeat the same things each and every single day.classes,mawar,sleep,pray and eat.Booorinng ==’.Oh btw,Holiday is just around the corner.can I hear a yiiieeehhaaa!? Haha.tapiiii….aku paling benci cuti.why?sebab aku lagi prefer uitm.woargggh!mesti ade yang nganga mulut tak katup katup lepas dengar statement aku an?owh sorry.aku rase aku da terminum air jampi pakai lagu uitm dihatiku.tu yang melekat je name uitm dalam dado den ni ha.For real weh,korang tak tau life aku sangat la limit kat rumah.kalu kau rase kat uitm aku repeat bende yang same,kat rumah aku takde bende langsung nak direpeat sebab tade bende langsung nak dibuat.hah,dasat kan kehidupan aku?Tidur lambat,bangun same naik lambat,solat ke mane(uhuk.sedar diri tetibe) makan minum aku pon lagi macam ntah hape hape.kadang kadang dah tengah malam baru la aku cari makanan.Eh,kau jangan pikir aku tak reti nak cari keje kat rumah tu.masalah nye memang tade bende nak dibuat.house chores semua bibik yang uruskan,kau nak expect aku buat ape weh?
Ok.stop cerita pasal hidup aku yang bosan.kang ngan kau kau jangkit malang bosan aku.lepas ni semua entry bloggers tetibe jadi bosan.pastu aku lagi bosan sebab bace bende yang bosan.arghh demmm.mengarut lagi ==’.
Hari ni tetibe jadi bibik tak bergaji.Takpe,nasib baik dari sem lepas aku da practice.amira,my bestfriend yang paling mengade ngade dalam seantero dunie ni demam panas.pitty her aint?aku yang baik ni pon jage la die.lagipon aku yg tak kaci die balik rumah.haha.jahat kan aku?anak orang demam panas ya rabbi aku bole lagi halang die balik rumah.siap buat muke pure pure akan mati kalu die jejak jugak kat wangse*gelak jahat berdekah dekah*.ala,kecian la kat aku.sekali sekala kau teman aku kat mawar ape salahnye kan?angguk je mira.haha.eh,tapi ade bagusnye die ni sakit.for the first time die bole befikir dengan waras and cakap bende bende yang da macam berjanggut aku tunggu.she’s acting freakingly normal.her mind can think very wisely.demam la selalu.waras sikit kau jadinye.oh tanduk da start keluar.siap mendoakan kesihatan orang merosot lagi.takpe,kau still sayang aku kan mira?kan kan kan??better kau cakap ye.So,sebab die demam ngan aku aku susut berat badan.mane taknye,dari tadi aku monitor die.selang setengah jam aku lari gi bilik die tengok demam da surut ke belom.yang demam minachi ni pon satu.kejap panas,tetibe aku pegang sejuk gedik kemain.kalu demam die dalam bentuk pepejal dah lame aku lempang suruh stay suhu asal.arghh,aku dasat kan?*gelak bangge dengan kekejian diri seniri :D*
 *orang sakit beginilah gamaknye.sorang demam,sorang lagi mental*
Owh sebenarnye rindu nak update belog so aku update bende yang merapu rapu ni.nanti bile minda aku da befikir bende bende yang berilmiah seperti arrange marriage is good ke,akan aku hupdate lagi ye.minda kanak kanak separe dewasa macam aku ni kurang aktif.harap maklum :)
Notakakibusuk:No one is every going to always be there no matter what they promise u. Sometimes u just gotta suck it up and accept it!

TERIMA KASIH DAUN KELADI,DAH BACE KOMEN LAH ENTRY

2 comments:

sekamar rindu said...

salam..

singgah kali pertama follow ur blog..

***53

msmoonlightdim said...

terima kasih.i had visited ur blog.so nice.terus i follow :)