Thursday, January 20, 2011

Contest Collage Kesayanganku

hari ni aku nak masuk contest lagi.ntah pape je kan?contest berpuluh puluh nak masuk tapi harapan nak menang tu cam samar samar je.tape,aku redha.ni gara gara nak update belog tapi otak da jam nak berfikir,so ambik jalan selamat buat entry pasal contest.bijak kan?kan?kan?

so ini contestnye.

SYARAT2 PENYERTAAN

1. terbuka kepada semua blogger Malaysia yang berada di Malaysia sahaja.

2. jadi follower blog ini. blog Miela Tahril.

3. buat entry bertajuk "Contest Collage Kesayanganku".

4. copy paste banner contest ini selama tempoh contest ini berlangsung dan link back ke entry ini. copy paste di :
- entry korang yang bertajuk "Contest Collage Kesayangku" tu
- side bar blog korang

5. upload 1 gambar hasil collage yang korang lakukan dalam entry tersebut.
syarat2 gambar collage :
- terdapat muka korang
- sebab pon Contest Collage Kesayanganku, so korang mesti selitkan gambar insan yang korang sayang. (tak kira kawan2, buah hati, keluarga, dll)
- ingat tau, mesti gambar collage ye. korang tau kan collage tu ape? yang macam petak2 tu, macam gambar banner contest ni.
- korang buatlah dengan kreatif ye

6. tag 3 insan bertuah yang bergelar blogger. pastikan mereka mengetahui mereka di tag.

7. letakkan link entry korang di ruangan komen entry ini.

* terdapat 3 pemenang yang akan memenangi Contest Collage Kesayanganku ini*
*kemenangan berdasarkan kreativiti gambar collage yang anda hasilkan*
*tarikh contest ini berlangsung bermula 18/1/2011 - 18/2/2011*
Aku tade la genius ataupon berbakat bab bab edit gamba ni.so aku kasi gamba yang aku rase terbaik bole buat la.Ini gambarnye.....
.
.
.
.
.
.
 jeng jeng jeng!

aku tak suke tag tag orang sebab aku rase semua orang pon patut masuk.penat la den kalu nak bagi link blog sekor2.so guys,masuk la contest ni :)

TERIMA KASIH DAUN KELADI,DAH BACE KOMEN LAH ENTRY

5 comments:

Miela Tahril said...

salam tq join contest anjuran miela. :)...cantik gambar collage yg dihasilkan.sy suka..:)..g0od luck...tapi tak ckup syaratlah dear...xade banner di side bar blog yg dilinkkan trus ke blog saya.dan syrat tag other bloggers tu you x mau ikut ye :)...klu da setel habak mai :).ehehe

msmoonlightdim said...

ok sorry2.i gonna put that banner soon enough.

Melati said...

Good luck to u!!!

btw, i ada link kan entry u dalam blog i yang kongsi bilik tidur by Budu & Belacan. feel free to visit babe =) thanks!

Nur Syafiqah Yunus said...

huik huik..join jugak!
chayok2x!

Nur Syafiqah Yunus said...

Gud luck!

Blogwalking~~~
heeeeee....

jgn Lupe Singgah Singgah..
Latest Entry;
http://puteridaman.blogspot.com/2011/02/kami-tak-makan-roti-kami-nak-nasi-lemak.html