Wednesday, September 14, 2011

SILE FAHAMKAN DIRI DENGAN KEFAHAMAN YANG MENDALAM



Faham tak life kat degree sangat hectic.

Faham tak bile life hectic aku macam lifeless.

Faham tak bile lifeless aku rase macam tanak buat ape ape.

Faham tak bile aku tanak buat ape ape aku means sume pon aku jadi malas.

Makan malas, pegi kelas malas, dengar lecture malas, tidor rajin. Eh.

Faham tak aku tak sepatutnye begitu.

Faham tak semua lecture pon takutkan kan aku dengar mempropakan peratus kefailan yang tinggi untuk budak law part 1.

Faham tak aku tetibe rase nak belajar je setiap mase.

Makan tanak, mandi tanak, berak tanak, tido NAK. Eh lagi.

Faham tak aku tipu je part belajar je setiap mase.

Faham tak aku tension sebab tak setiap minggu aku dapat balik rumah macam asasi dulu yang aku bole berhoyeah hoyeah setiap mase.

Faham tak aku nak nangis bile aku tatau nak basuh baju kat mane sebab baju berbakul dan abah tanak amek.

Faham tak aku benci koko tapi bende tu wajib.

Faham tak aku rase SEDIKIT lega sebab rumate aku best.

Faham tak aku bersyukur sebab sem sem dulu rumate aku kureng rapat.

Faham tak aku dah merepek sebab tulis macam ni.

faham tak aku bernaseb baek sebab ade kawan baek aku kat sini.

faham tak ini gambar terbaik die yang aku ade.


Faham tak aku nak jugak insert gamba aku kat sini.


 faham tak rase nak mencarut sebab dah rotate beribu kali tapi die still nak kasi kau teleng jugak.

Faham tak sebenarnye aku just nak mintak maaf sebab dah lame tak update.

Faham tak entry ni.

Faham tak aku tak faham asal korang still bace.

Eh dah habis, so FAHAM TAK? 


TERIMA KASIH DAUN KELADI,DAH BACE KOMEN LAH ENTRY

1 comment:

ayuyuuu :) said...

fahamfahamfaham


stay strong there!
tahniah ke dgree :)